Author Topic: HayPay | Kreatif Sadakat Pazarlaması Danışmanlık Ajansı  (Read 1199 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2645
    • View Profile
Site adı : Haypay.com

Site başlığı : HayPay | Kreatif Sadakat Pazarlaması Danışmanlık Ajansı

Şirketin adı : Haypay Bilgi Sistemleri ve Tic. Ltd. Şti.

Şirket adresi : Harbiye Mah. Bostan Sk. No:15 Orjin Apt. Kat:5 Posta Kodu: 34367 Nişantaşı Şişli / İstanbul

Site ile alakalı Tanıtım mesajı : Firmalar arasında artan rekabet sonucu, sadakat pazarlaması son derece kritik bir öneme sahip oldu. Ülkemizde malesef sadakat pazarlaması üzerine yeterince çalışma yapılmamaktadır. Bugün sizlere Haypay Bilgi Sistemleri ve Tic. Ltd. Şti. adı altında faaliyet gösteren çok kıymetli bir şirketi tanıtacağım. Bu şirket, müşterilerine, sadakat pazarlaması üzerine hizmetler sunmaktadır. Şirketi yakından tanımak isterseniz, haypay.com isimli web adresini ziyaret edebilirsiniz.

HayPay kreatif ajans, şirketinizin marka değerini arttırmak için çeşit çeşit projeler hazırlar. Adınızı duyurmak, marka değerinizi yükseltmek isterseniz, HayPay ile çalışabilirsiniz. HayPay bünyesinde görev yapan bazı önemli danışmanların isimleri, haypay.com adresinde ziyaretçilerle paylaşılmıştır. Site üzerinden HayPay danışmanlarını inceleyebileceğiniz gibi, HayPay tarafından sunulan projelere de keyifle gözatabileceksiniz.

Haypay.com sitesine ziyarette bulunanlar, buradan HayPay marka ortaklıkları hakkında bilgi sahibi olma fırsatı da bulabilir. Müşterilerine; iş geliştirme, 360 derece entegre pazarlama, alternatif dağıtım kanalı yönetimi, konsept ve kurgu geliştirme gibi alanlarda hizmet sunan HayPay, her geçen gün daha da büyümektedir. Şirket ile iletişim kurmak adına, haypay.com adresine giriş yapabilir ya da 0533 712 98 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz.