Tüp mide ameliyatı olan kişiden yorumlar
Merhaba. Bir arkadaşımın adına bu yazıyı paylaşıyorum, bilginiz olsun
Merhaba ben Cihan Ferhat. Geçmiş senelerde geçirdiğim bir kalp rahatsızlığı nedeniyle normal düzeylerde seyreden kilom hızla arttı ve bir anda kendimi 110 kiloda buldum. Kilo almam ile birlikte astım, uyku apnesi gibi sorunlar sağlığımı iyice zora sokmaya başladı. Bir gün bir televizyon programında denk geldiğim tüp mide ameliyatı çok dikkatimi çekti ve uzun süre araştırdım bu operasyonu. Operasyonu gerçekleştiren bir çok kurum ve birçok doktor ile görüştüm. Ama hiçbirinden istediğim ve tatmin edici cevapları alamadım. İnternette araştırmalarım sırasında Doktor Hasan Erdeme denk geldim ve birkaç hastası ile Instagram uygulamasında yazışma şansı buldum. Önce sonra hallerini görünce inanamadım ve Hasan hocayla görüşmeye gittim. İçimde barındırdığım tereddütleri o kadar güzel analiz etti ve yorumladı ki odadan çıktığımda kafamda en ufak bi soru kalmadı. 13 Aralıkta ameliyat tarihini kararlaştırdık ve ameliyatım gerçekleşti. Şuan 50. Günümdeyim ve 89 kiloları uzun yıllar sonra görmenin mutluluğunu yaşıyorum
Tüp mide ameliyatı hakkında bilgiler öğrenmek isteyenler, hiç tereddüt etmeden istanbulobezitecerrahisi.com adresine giriş yapabilir.