Author Topic: Hamilelik Belirtisi, Hamilelik Haftası Hesaplama ve fazlası için: Hamilesin.net  (Read 1178 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2654
    • View Profile
Site adı : www.hamilesin.net

Site başlığı : Hamilelik Belirtisi, Hamilelik Haftası Hesaplama ve fazlası için: Hamilesin.net

Sitenin kayıt edilmiş olduğu tarih : Aralık 2015

Site ile alakalı Tanıtım mesajı : Hamile bayanlar için çok harika bir internet sitesi tavsiye edeceğim bugün. Bu özel sitenin ismi, yazımızın hemen başında da vurgulamış olduğumuz gibi, hamilesin.net şeklindedir. Site ile birlikte, hamilelik üzerine birbirinden değerli bilgilere kolayca ulaşma fırsatı bulabilirsiniz. 

Sitede hamileliğin ilk 25 belirtisi adı altında oldukça değerli bir makale yer almaktadır. Bu makaleyi okumak isteyenler, hemen hiç vakit kaybetmeden Hamilelik Belirtisi linkine tıklayabilir. Hamile olup olmadığınız konusunda şüpheniz varsa, bu yazı çok işinize yarayacaktır.

Arzu eden site ziyaretçileri, gebelik haftalarını da kolayca hesaplayabilecektir. Sitenin Hamilelik Haftası Hesaplama bölümüne girenler, buradan tek tuşla, hamileliklerinin kaçıncı haftalarında olduğunu görebilir. Bebeğinizin yaklaşık olarak hangi tarihte doğacağını, yine aynı sayfa vasıtasıyla öğrenme fırsatı bulabileceksiniz.

Özetlemek gerekir ise, hamile bayanlar, hamilelik süreçlerinde kendilerine yardımcı olacak bir blog arıyorlar ise, hiç tereddüt dahi etmeden hamilesin.net içerisine giriş yapabilir. Biz şimdiden tüm anne adaylarına, sağlıklı bir bebek diliyoruz.