Author Topic: Gerek iş sağlığı gerekse de iş güvenliği üzerine hizmet  (Read 1188 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2656
    • View Profile
Gerek iş sağlığı gerekse de iş güvenliği üzerine hizmet
« on: December 13, 2016, 07:32:58 PM »
Gerek iş sağlığı gerekse de iş güvenliği üzerine hizmet almak için Güvenç OSGB ile görüşebilirsiniz

Müşterilerine iş güvenliği ve iş sağlığı hizmetleri sunan Güvenç OSGB, Ankara’nın en iyi OSGB kurumlarından birisi olarak nitelendirilebilir. Bu firma, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı onaylı yetki belgesine sahiptir. OSGB olmaya hak kazanan Güvenç OSGB sayesinde, iş yerinizin çok daha güvenli bir hale gelmesini sağlatabileceksiniz.

OSGB dediğimiz şey, ortak sağlık güvenlik biriminin kısaltılmış halidir. Ortak Sağlık Güvenlik Birimi olarak hizmet sunmak adına, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından bir yetki belgesi almak gerekir. Ki Güvenç OSGB’nin böyle bir yetki belgesi bulunmaktadır. Guvencosgb.com adlı internet sitesi içerisine giriş yaptığınız takdirde, firmanın yetki belgesine gözatma şansı yakalayabilirsiniz.

http://guvencosgb.com adlı internet sitesi içerisinde sadece Güvenç OSGB’nin yetki belgesini değil, Güvenç OSGB hakkında çok özel bilgiler de görme fırsatınız olacaktır. Site üzerinde ziyaretçiler, hem iş güvenliği hem de iş sağlığı üzerine güncel haberler okuyabilecektir. Çeşitli yerlerde meydana gelen meslek hastalıkları ve iş kazaları üzerine haber ve gelişmeler bu sitede ziyaretçilerle paylaşılmıştır.

Siz de iş yerinizde iş kazası ya da meslek hastalıkları gibi problemlerle karşı karşıya kalmak istemiyorsanız, Ankara OSGB firması olan Güvenç OSGB ile çalışabilirsiniz.

OSGB (Ortak Sağlık Güvenlik Birimi) olarak faaliyet gösteren Güvenç OSGB ile gönül rahatlığı ile iş yapmanızı tavsiye ediyoruz.