Author Topic: İstanbul İzmir nakliyat ücretleri  (Read 1466 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2646
    • View Profile
İstanbul İzmir nakliyat ücretleri
« on: April 16, 2016, 09:19:12 AM »
İstanbul İzmir nakliyat ücretleri

İstanbul, İzmir arası nakliyat ücreti ne kadar diye merak ediyorsanız, istanbulizmirparcaesyatasima.gen.tr adlı internet sitesine ziyarette bulunabilirsiniz. Bu site üzerinde, istanbul izmir nakliyat ücretleri ziyaretçilerle paylaşılmıştır. Site üzerinden, Avrupa Nakliyat firması yetkilileriyle görüşme şansı da elde edebileceksiniz. Bu firma, müşterilerine istanbul izmir nakliyat başta olmak üzere pek çok bölgede nakliye hizmeti sunar.

istanbul izmir evden eve nakliyat hizmeti almış olan üç kıymetli müşterimizin üç kıymetli yorumunu buradan sizlere aktaracağım:


İzmir'deki evimi, İstanbul'a taşıdım. Taşıma esnasında bana yardımcı olan Avrupa Nakliyat firmasına teşekkür ederim. Firmanın fiyatları da gayet makul geldi. Umarım yeniden taşınmak zorunda kalmam fakat olur da bir taşınma ihtiyacım söz konusu olursa, hiç tereddüt etmeden bu firmayı arayacağım. Hem fiyatlarının uygunluğu hem de tartışılmaz kalitesi ile bence Avrupa nakliyat, şimdiye dek çalıştığım nakliye firmaları arasında en iyisi!

Fatma S.


İstanbul'dan İzmir'e taşınmaya karar verince, firma arayışı içerisine girdim. İnternette istanbul izmir evden eve aramaları yaptım. Karşıma bu site çıktı. Ben de kendileriyle görüştüm ve taşıma işlemlerini en iyi şekilde gerçekleştirdiler. Sunmuş oldukları hizmetten ötürü gayet mutluyum.

Hamza D.


İzmir İstanbul arası bana nakliyat hizmetleri sunan Avrupa nakliyat firmasına çok teşekkür ederim. Avrupa nakliyat, bana göre şehirler arası nakliyat hususunda ülkemizin en başarılı firmalarından birisidir.

Aydın G.