Author Topic: Hint filmleri sitesi - Hintfilmleri.co  (Read 1301 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2646
    • View Profile
Hint filmleri sitesi - Hintfilmleri.co
« on: January 24, 2017, 06:31:53 PM »
Web Site İsmi : Hintfilmleri.co

Site Başlığı : Hint filmleri sitesi - Hintfilmleri.co

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Ağustos 2016

Site Tanıtımı : İnternetten Hint filmleri seyretmek istiyorsanız tam olarak doğru adrese gelmiş bulunmaktasınız. Hintfilmleri.co isimli site içerisinde birbirinden kaliteli Hint filmleri bir araya getirilmiştir. Site üzerinden en yüksek görüntü kalitesiyle hint filmleri izleme fırsatı elde edebilirsiniz.

Hintfilmleri.co adı altında yayın hayatını büyük bir başarıyla sürdüren sitede; Aamir Khan Filmleri, Shahrukh Khan Filmleri ve Salman Khan Filmleri gibi kategoriler ziyaretçileri beklemektedir. Site içerisindeki filmler ayrıca Türkçe dublaj ve Türkçe altyazılı filmler adı altında bölümlere ayrılmıştır. Arzu edenler filmleri dublajlı haliyle, arzu edenler ise altyazılı haliyle izleyebilecektir.

Herhangi bir Hint filmini izlemeden evvel; o filmin güncel imdb puanını, filmin yapım yılını, yönetmenini ve oyuncularını inceleme fırsatınız olacaktır. Sitede ayrıca her film için son derece ayrıntılı açıklamalar da kendine yer bulmuştur. Bu bilgiler ışığında, filmi izleyip izlememeye karar verebilirsiniz.

Fantastik hint filmlerinden komedi hint filmlerine, tarihi hint filmlerinden suç içerikli hint filmlerine kadar aklınıza gelebilecek her türlü kategoride Hint filmi, sitede ziyaretçilere takdim edilmiştir.

Tüm site ziyaretçilerine keyifli seyirler diliyoruz.