Author Topic: Müşterilerinize Sadece %5 Komisyon İle Hizmet Verin! POS Derdine SON!  (Read 1046 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2646
    • View Profile
Müşterilerinize Sadece %5 Komisyon İle Hizmet Verin! POS Derdine SON!

Sosyal medya, offline satış yaptığınız mecralar, web siteniz ve e-ticaret forumları gibi aktif hizmet verdiğiniz platformlarda SadeceOn hizmetinizin promosyon linkini paylaşarak SADECE %5 (yani kredi kartı komisyon oranı) kadar bir oran ile müşterilerinizden ödeme alabilirsiniz.

 
Peki Bu Sitemin Faydası Nedir?

Hizmet verdiğiniz online veya offline dünyada hizmetinize özel oluşturduğunuz promosyon linkini müşterilerinizle paylaşarak sadece %5 komisyon oranıyla müşterilerinizden ödeme alabilirsiniz. Buna ek olarak müşterilerinize %10-%20 vs. gibi özel indirim kurguları oluşturabilir, daha cazip sunacağınız indirim kurguları ile hizmet satın alma ekranındaki ürünlerinizin satışa dönüş oranlarını arttırabilirsiniz.

Örneğin 50 TL'lik bir yeteneğiniz için %40 oranında promosyon oluşturarak kendi linkinizle hizmetinizi 30 TL'ye farklı bir mecradan tanıtımını yaparak sattığınızda bu satıştan NET kazancınız ve hesabınıza yatacak tutar 28,50 TL olacaktır.

Aynı zamanda çoğu ödeme firmasının pos sistemi sağlamak için sizlerden talep ettiği firma açma zorunluluğu olmadan müşterilerinize hangi mecradan gelirlerse gelsinler pek çok kredi kartına 9 aya kadar taksit, İninal ve BKM Ekspress ile ödeme imkanı sağlayabilirsiniz.

 
SadeceOn’da Nasıl Hizmet Oluşturabilirim?

https://www.sadeceon.com/Account/Register buradan bir kaç dakika içerisinde SadeceOn’a kayıt olarak ardından https://www.sadeceon.com/Account/Edit (Ayarlar) buradan hesap ayarlarınızı, mail onayınızı ve telefon onayınızı yapın ardından Ödeme Tanımları kısmından banka bilgilerinizi düzenleyerek profilinizi hizmet oluşturmaya hazırlayın. Ayarlarınızı tamamladıktan sonra https://www.sadeceon.com/ManageGigs/Howto buradan hemen bir hizmet oluşturabilirsiniz.


Hizmetimi %5 Komisyon Oranı İle Nasıl Sunabilirim?

Hizmetinizi oluşturdunuz ve hizmetiniz editörlerimiz tarafından onaylandı ise aşağıdaki linkten hizmetiniz özelinde müşterilerinizle paylaşabileceğiniz bir promosyonlu alışveriş linki oluşturabilirsiniz.

https://www.sadeceon.com/News/promosyon-sistemimiz-yayinda-


Keyifli Satışlar!

SadeceOn Ekibi